previous pauseresume next

توقیف و معدوم سازی اسنک غیربهداشتی در بوفه مدرسه

آقای مهندس احتشامی با اعلام خبر توقیف و معدوم سازی تعداد زیادی اسنک در یک بوفه مدرسه اعلام نمودند کودکان و دانش آموزان در سنین مدرسه و دبیرستان روزانه به مقدار کافی انرژی و پروتئین برای انجام فعالیت ها و رشد جسمی خود نیاز دارند که بخشی از این نیاز باید از طریق میان وعده های سالم و مغذی تأمین گردد. از آنجایی که این کودکان در روزهایی که در مدرسه هستند این نیاز را از طریق مواد خوراکی در مدرسه تأمین می کنند باید میان وعده  به نحو سالم و مطلوب مورد نظر مسئولین مدارس و خانواده ها قرار گیرد و مواد خوراکی باید دارای شرایط بهداشتی لازم باشد تا سلامت دانش آموزان حفظ و ارتقاء یابد . همچنین محل عرضه مواد غذایی در مدارس که به عنوان پایگاه تغذیه سالم شناخته میشود باید مطابق مقررات و آئین نامه بهداشت محیط دارای شرایط کاملاً اصولی و بهداشتی باشد و مواد خوراکی که در این محلها  عرضه می شود، می بایست علاوه بر سالم و با ارزش بودن ، بتواند کالری مورد نیازو انرژی روزانه دانش آموز را تأمین و به عنوان یک میان وعده مطابق با استانداردهای بهداشتی تهیه شود و با دارا بودن شرایط بهداشتی در پایگاه تغذیه سالم به دانش آموز عرضه و فروخته شود. و از عرضه و فروش مواد غذایی ناسالم که  به صورت غیربهداشتی تهیه شده و یا فاقد مجوزهای بهداشتی بوده و ارزش غذایی پایینی داشته باشد و یا به علت نداشتن مواد غذایی غیرمجاز و زیان آور برای سلامتی دانش آموزان مضر میباشد به هیچ عنوان عرضه نشوند.

از این رو آقای مهندس علیمردان و خانم مهندس کیانی کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک اصفهان در بازرسی از یکی از مدارس سطح شهر مشاهده نمودند که کارکنان  این مدرسه اقدام به عرضه یک دیگ پر از اسنک در شرایط غیربهداشتی در بین دانش آموزان می نمودند. که این اسنک ها در محل غیربهداشتی و خارج از ضوابط بهداشتی طبخ شده بود و توسط مسئول بوفه  مدرسه در بین دانش آموزان توزیع و فروخته می شد.

لذا از آنجایی که این نوع ماده غذایی فاقد ارزش غذایی سالم بوده و در دستورالعمل پایگاه تغذیه سالم هیچ جایی نداشته و از طرفی در محلی دیگر خارج از مدرسه طبخ شده و همچنین نحوه عرضه آن که در یک دیگ نامناسب میباشد  و همینطور  عدم رعایت شرایط بهداشتی فردی فروشنده باعث ایجاد تهدید علیه سلامتی دانش آموزان شده است .

 بازرسان بهداشت محیط با مشاهده این صحنه مواد غذایی مذکور را توقیف و ضمن تنظیم صورتجلسه پرونده این مدرسه را جهت رسیدگی به مراجع قضایی ارجاع نمودند.آقای مهندس احتشامی افزودند اولیاء محترم دقت فرمایند میان وعده های مناسب و سالم جهت دانش آموزان خود تهیه نمایند و به فرزندان خود تفهیم کنند که از خرید انواع ساندویچ و اسنک و یا مواد غذایی فاقد مشخصات بهداشتی و یا خارج از چهار چوب تغذیه ای  در مدارس     به شدت پرهیز نمایند و در صورت مشاهده این موارد سریعاً به شماره تلفن ۱۹۰ اطلاع رسانی نمایند.

ورود کاربر

پیوندها

رسیدگی به شکایات

رسیدگی به شکایات و گزارشات

دریافت پیشنهادات و انتقادات

با شماره تلفن های:

تلفنخانه: ۰۳۱۳۶۶۱۷۰۶۲

امور اداری:۰۳۱۳۶۶۲۲۲۷۵ 

حراست  :                 

دفتر مدیریت: ۰۳۱۳۶۶۲۰۸۸۰

 

پیامک:۳۰۰۰۷۵۱۱۱۴۱۵

ایمیل:

email:health-1@mui.ac.ir