نگاهی به اهم اقدامات گروه مهندس بهداشت محیط در طرح ضربت
طرح یک ماهه استانی نظارت بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی حساس توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک و دو اصفهان بعنوان قطب اول استانی در منطقه شماره یک اصفهان در تاریخ 20/11/1402 به پایان رسید .
این طرح بر اساس برنامه ریزی های استانی و با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال با هدف مدیریت محصولات غذایی–وضعیت بهسازی و بهداشتی اماکن – بهداشت فردی – بهداشت تجهیزات و....آغاز به کار نمود که گزارش آن به شرح ذیل اعلام میگردد.
اهم اقدامات:
1- تعداد بازدید از مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی مورد1157
2- غیر فعالسازی و پلمپ واحدهای صنفی متخلف 30 مورد
3- کشف و معدوم سازی مواد غذایی - انواع نوشیدنی ... 5031کیلوگرم
4- انجام تست کلر سنجی در منطقه 789 مورد
5- نمونه برداری از از محصولات مشکوک 101 مورد
6- استفاده ار دستگاههای پرتابل سنجش 388 مورد
7- صدور اخطار های کتبی بحرانی و غیر بحرانی 93مورد
8- معدوم سازی عسل های غیر مجاز و تقلبی 5111کیلو گرم