رفتن به محتوای اصلی
x

نگاهی به اهم اقدامات گروه مهندس بهداشت محیط در طرح ضربت

طرح یک ماهه استانی نظارت بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی حساس توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک و دو اصفهان بعنوان قطب اول استانی در منطقه شماره یک اصفهان در تاریخ 20/11/1402 به پایان رسید .
این طرح بر اساس برنامه ریزی های استانی و با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال با هدف مدیریت محصولات غذایی–وضعیت بهسازی و بهداشتی اماکن – بهداشت فردی – بهداشت تجهیزات و....آغاز به کار نمود که گزارش آن به شرح ذیل اعلام میگردد.
اهم اقدامات:
1-    تعداد بازدید از مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی                   مورد1157   
2-    غیر فعالسازی و پلمپ واحدهای صنفی متخلف                      30  مورد
3-    کشف و معدوم سازی مواد غذایی -  انواع نوشیدنی ... 5031کیلوگرم
4-    انجام تست کلر سنجی در منطقه                                      789 مورد
5-    نمونه برداری از از محصولات مشکوک                            101 مورد
6-    استفاده ار دستگاههای پرتابل سنجش                                 388 مورد
7-    صدور اخطار های کتبی بحرانی  و  غیر بحرانی                  93مورد
8-            معدوم سازی  عسل های غیر مجاز و تقلبی                    5111کیلو گرم