برگزاری جلسه آموزش استانداردهای اعتبار بخشی بیمارستانها ویژه کارشناسان بهداشت حرفه ای

با هماهنگی صورت گرفته با مرکز آموزشی درمانی خورشید ، اولین جلسه آموزشی با موضوع استانداردهای اعتباربخشی و سنجه های بهداشت حرفه ای دربیمارستانها ویژه کارشناسان بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شماره یک اصفهان در سالن مجموعه درمانی خورشید برگزار گردید. در این جلسه در ابتدا مديريت امور اداري بيمارستان خورشيد ضمن خير مقدم به کارشناسان بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شماره یک اصفهان و اهميت اجراي برنامه ها و سنجه هاي بهداشت حرفه اي در مراكز درماني را در جهت حفظ سلامت شاغلين و ايمني كاركنان و بيماران و همراهان ايشان را مهم ارزيابي كرده و آمادگي مركز درماني خورشيد از دريافت  نظرات و راهنمائي هاي كارشناسان در جهت ارتقاء اين سنجه ها را اعلام نمودند. در ادامه برنامه  توسط کارشناس بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت۱ ، استانداردها و سنجه های بهداشت حرفه ای ابلاغی از طرف وزارت متبوع در خصوص مراکز درمانی  و بیمارستانها مورد بررسی و آموزش تئوری قرارگرفت و ادامه کارشناسان از برخی از قسمتها و بخش های بیمارستان بازدید نموده و از نزدیک با تکمیل و نحوه ارزیابی سنجه ها آشنا شدند و درپايان ضمن  برگزاری جلسه جمع بندی نظرات ، ارزیابی های صورت گرفته مورد نقد و بررسی قرارگرفت .

کمیته پیامدهای نامطلوب ایمن سازی سه ماهه چهارم ۹۶

با توجه به اهمیت ثبت و گزارش دهی پیامد های ایمن سازی ، کمیته ای  با حضور جناب آقای دکتر ترک زاده مدیر مرکز بهداشت شماره یک اصفهان و مسئولین واحدهای ستادی ذیربط در دفتر مدیریت تشکیل گردید . ابتدا آقای دکتر ترکزاده درخصوص اهمیت گزارش دهی و ارائه خدمت واکسیناسیون مطلوب به گروههای هدف سخنان مبسوطی ارائه فرمودند . سپس سرکار خانم دکترطلایی مسئول واحد مبارزه با بیماریها به تشریح راهکارهای اجرایی و برنامه های واحد و شرح وظایف سایر واحدها به منظور تقویت گزارش دهی وارائه واکسیناسیون مطلوب پرداختند . در پایان ضمن بررسی پرونده چند مورد از پیامد ایمن سازی گزارش شده  ، تصمیمات لازم در این زمینه اتخاذ گردید.

اعزام پرسنل مرکز بهداشت شماره یک به عتبات عالیات

همزمان با ایام سوگواری شهادت مظلومانه بانوی دو عالم اولین گروه از همکاران مرکز بهداشت شماره یک اصفهان همراه خانواده  در قالب « طرح  وام مشارکتی عتبات عالیات» به کربلا اعزام شدند. در این طرح که در اولین دوره آن حدود ۵۰ نفر مشارکت داشتند همکاران بر اساس قرعه کشی به ۴ گروه تقسیم و در زمان مقرر با انتخاب شرکت مجاز به عتبات عالیات اعزام می گردند. همچنین این دوره پس از اتمام مجددا تکرار می گردد.

اختتامیه طرح ملی همه گیر شناسی بیماریهای عملکردی

مراسم اختتامیه صبح امروز مورخ ۹۶/۱۱/۲۶ با حضور سرکار خانم دکتر چنگیز ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و جناب اقای دکتر حیدری رئیس مرکز بهداشت استان اصفهان در مرکز خدمات جامع سلامت کرد اباد تحت پوشش مرکز بهداشت شماره یک اصفهان انجام پذیرفت . این مراسم با تلاوت ایاتی از کلام الله مجید و بازدید میدانی از عملیات توسط دکتر چنگیز و توضیحات مبسوطی از طرف دکتر ترکزاده رئیس مرکز بهداشت شماره یک درباره روند اجرای طرح شروع و در ادامه از پرسنل فعال در طرح تقدیر و تشکر انجام گرفت.

هشتمین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان اصفهان

هشتمین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان اصفهان به ریاست فرماندار محترم شهرستان و روئسای نواحی ششگانه و سایر اعضاء در تاریخ ۲۴/۱۱/۹۶ در محل سالن آموزش و پرورش ناحیه ۴ تشکیل گردید . در این جلسه علاوه بر بحث در مورد موارد و موضوعات خاص از مدیر مرکز بهداشت شماره یک بعنوان یکی از اعضاء فعال شورا در جلسه تقدیر گردید.

افتتاحیه مرکز مشاوره حین ازدواج ابن سینا

در روزهای اخر دهه فجر و سی ونهمین فجر انقلاب به همت مرکز بهداشت شماره یک اصفهان مرکز مشاوره حین ازدواج ابن سینا افتتاح گردید.

در این مراسم دکتر حیدری رئیس مرکز بهداشت استان اصفهان ، فرماندار شهرستان ، خیرین کارشناسان فنی مرکز بهداشت استان اصفهان و جمعی از روحانیون حضور داشتند.

مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن

مطابق هر سال مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن با حضور واحدهای مختلف دانشگاهی از محل بیمارستان نور علی اصغر بسمت میدان امام انجام گرفت . در این مراسم مرکز بهداشت شماره یک نیز در کنار سایر واحد ها حضور بهم رسانده و با برپایی ایستگاههای تن سنجی ، اطلاع رسانی و مشاوره تغذیه از راهپیمایان پذیرایی کرد . لازم به توضیح است که مسئولین دانشگاه از جمله سرکار خانم دکتر چنگیز ریاست محترم دانشگاه ، جناب آقای دکتر یوسفی معاون توسعه و منابع دانشگاه از این غرفه دیدن کردند.

بیست و سومین جشنواره ورزشی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

این دوره مسابقات با شرکت ۱۱ تیم در ۴ گروه ۳ تیمی به صورت دوره ای برگزار گردید و پس از انجام ۲۰ بازی نتایج ذیل به دست آمد

مقام اول تیم مرکز آموزشی الزهرا الف

مقام دوم تیم مرکز بهداشت ۲
مقام سوم تیم مرکز بهداشت ۱
اعضا تیم بانوان مرکز بهداشت۱:
پریسا صفایی-منیژه حجت یار-لیلا مطیع امرالهی-فریبا خاموشی پور-ساجده تیموری-زهره محمدی-ناهید اذرخش-الهه طاهری-بازیکن مهمان مرضیه عابد کریمی ازبیمارستان امین وبا مربیگری شهلا اخوان
مدیریت مرکز بهداشت شماره شماره یک اصفهان کسب این عنوان را به اعضای تیم و پرسنل تبریک عرض مینماید

برگزاری جلسه آموزشی اصول ارگونومی برای کارگران شرکت قند اصفهان

اولین جلسه آموزشی با عنوان رعایت اصول ارگونومی در محیط کار برای تعدادی از کارگران شرکت قند اصفهان، با هدف کاهش آسیب های اسکلتی عضلانی این دسته از شاغلین در معرض خطر برگزار گردید.

در این جلسه که توسط کارشناس برنامه ارگونومی واحد بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شماره یک اصفهان برگزار گردید، شرکت کنندگان ضمن آموزش اصول و راهکارهای کاهش خطرات آسیب های اسکلتی عضلانی، با شیوه های نحوه انجام صحیح کار، حفظ وضعیت مناسب بدنی و رعایت استانداردهای حمل بار آشنا شدند

انا لله و انا الیه راجعون

خانواده محترم راه نورد:

مشیت الهی بر این تعلق گرفته که بهار فرحناک زندگی را خزانی ماتم زده به انتظار بنشیند و این بارزترین تفسیر فلسفه آفرینش درفراخنای بی کران هستی و یگانه راز جاودانگی اوست. درگذشت سرکار خانم راه نورد همکار عزیزمان را به شما تسلیت عرض نموده؛ برایشان از درگاه خداوند متعال مغفرت برای شما و برای خانواده ایشان صبر جمیل و اجر جزیل خواهانم.

(مدیریت و پرسنل مرکز بهداشت شماره یک اصفهان)

صفحه‌ها

اشتراک در مرکز بهداشت شماره یک اصفهان RSS