کمیته هماهنگی طرح واکسیناسیون فلج اطفال تزریقی

به منظور اجرای واکسیناسیون فلج اطفال تزریقی جهت متولدین ۱/۱/۱۳۹۵ به بعد، در این راستا کمیته ای با درخواست واحد مبارزه با بیماریها در دفتر مدیریت مرکز با حضور آقای دکترترک زاده مدیر محترم مرکز، معاونین و کلیه مسئولین واحد ها برگزار گردید، در ابتدا آقای دکتر ترک زاده ضمن خیر مقدم به حاضرین در جلسه ، در خصوص اهمیت برنامه ایمن سازی سخنانی را ایراد نمودند سپس مسئول واحد مبارزه با بیماریها گزارش مبسوطی از فعالیت های انجام شده و شرح وظایف واحد ها در این خصوص ارائه گردید، در پایان ضمن  بیان نقطه نظرات اعضاء کمیته، تصمیمات لازم در این زمینه اتخاذ گردید.

دستورالعمل برنامه ادغام پیشگیری ار ایدز و HIV

برگزاری دهمین جلسه هماهنگی آموزشی رابط مربیان مراکز خدمات جامع سلامت مرکز بهداشت شماره یک اصفهان

جلسه آموزشی پیشگیری از عوارض مواجهه با دود دست دوم مواد دخانی (سیگار و قلیان) با حضور رابط مربیان مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش مرکزبهداشت شماره یک اصفهان برگزار گردید :
در ابتدا کارشناس آموزش سلامت  سرکار خانم مرادی به اهمیت انتقال مباحث آموزشی به خانوار های تحت پوشش و فراخوان گروه های سنی تحت پوشش جهت انجام مراقبت ها و مراجعه به کانون های سلامت در هر محله جهت شناسایی گروه های موضوعی و پیگیری مراقبت های خانوار ها  اشاره نمودند .سپس کارشناس  سلامت محیط مفصلا مباحث آموزشی در زمینه دود دسته دوم و آلودگی هوا ارائه نمودند در نهایت دکتر فیاض معاون فنی مرکز بهداشت پس از قدردانی از رابط مربیان فعال با اهدا تقدیر نامه و کتاب سبک زندگی سالم به اهمیت نقش رابطین بهداشتی مراکز در آموزش مباحث خودمراقبتی خانوارها   اشاره نمودند.

برگزاری کمیته مراقبت دیابت د ر ایران

صبح روز سه شنبه ۲۵/۱۰/۹۷ کمیته Diacare( مراقبت دیابت در ایران) با حضور مدیر محترم، معاون بهداشتی مرکز و کارشناسان واحدهای فنی جهت معرفی برنامه و هماهنگی های لازم تشکیل و برنامه ریزی جهت اجرای برنامه انجام شد. در این جلسه بر آموزش پرسشگران تاکید شد.

برگزاری گارگاه سقط القایی ویژه پزشکان

نشست شهردار ،شوراو خیرین شهر کوهپایه با مدیریت مرکز بهداشت شماره یک اصفهان

مورخ ۹۷/۱۰/۲۴ خیرین ،شورا و شهردار شهر کوهپایه در محل دفتر مدیریت مرکز بهداشت شماره یک حضور بهم رسانده و ضمن بحث و تبادل نظر در جهت پیشبرد اهداف مرکز بهداشت و ارتقاء سلامت همشهریان در طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت تصمیمات موثری اتخاذ گردید.

جلسه آموزشی اصول کنترل ونگهداری مواد غذائی پروتئینی

کلاس آموزشی "اصول کنترل و نگهداری مواد غذائی پروتئینی" جهت کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک اصفهان با حضور آقای دکتر براتی نماینده محترم سازمان دامپزشکی در محل سالن اجتماعات این مرکز برگزارشد.
دراین جلسه آموزشی ضمن بازآموزی اطلاعات درخصوص اصول کنترل و نگهداری مواد غذائی پروتئینی نظیر انواع گوشت قرمز ، گوشت سفید ، آلایشهای دامی ، فرآورده های گوشتی و ... آخرین اخبار و اطلاعات این حوزه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و آقای دکتر براتی به سوالات کارشناسان در این زمینه پاسخ دادند.
در ادامه آقای مهندس احتشامی مسئول واحد بهداشت محیط بر اهمیت انجام هر چه کیفی تر کنترلهای بهداشتی مواد غذائی و نقش آن در ارتقاء سطح سلام جامعه تاکید و هماهنگیهای لازم با بازرسین بهداشت محیط جهت پیشبرد هر چه بهتر امور بعمل آمد.
درپایان از عموم مردم درخواست می شود در هنگام خرید هرگونه ماده غذائی منجمله مواد غذائی پروتئینی، به برچسب و مشخصات مندرج در آن توجه کرده و درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق شماره تلفن ۱۹۰ اطلاع دهند.

همایش آموزش و پیشگیری سالک در منطقه ورزنه

همایش آموزش و پیشگیری سالک در منطقه شرق اصفهان با حضور مسئولین دانشگاهی؛ جناب دکتر شاهمرادی از مرکز پوست و سالک؛ کارشناسان و مسئولین از معاونت بهداشتی استان اصفهان در سالن همایش‌های شهر ورزنه به همت شهرداری و شورای شهر ورزنه و همکاری مرکز بهداشت شماره یک اصفهان برگزار گردید.

اجرای طرح تشدید جلوگیری از تبلیغ دخانیات در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی

مرحله دوم طرح تشدید جلوگیری از تبلیغ محصولات دخانی از ابتدای دیماه ۹۷ به مدت یک هفته توسط بازرسین بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک اصفهان در سطح شهر اصفهان اجرا شد.

طی این طرح که به منظور کاهش میزان مصرف محصولات دخانی به ویژه در بین نوجوانان و جوانان و در جهت ارتقاء سطح سلامت جامعه به اجرا درآمد کارشناسان بهداشت محیط این مرکز ضمن بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی سطح شهراصفهان ، ممنوعیت هر گونه تبلیغ محصولات دخانی و نیز حمایت مستقیم و غیر مستقیم و یا تحریک و تشویق افراد به استعمال دخانیات را به صورت ضربتی و ویژه پیگیری کردند.........

کمیته پایش و ارزشیابی مرکز خدمات جامع سلامت حضرت علی (ع)

صبح روز دوشنبه ۹۷/۱۰/۱۷ طبق روال گذشته کمیته پایش و ارزشیابی مرکز بهداشت شماره یک با حضور مدیریت محترم معاونین و کلیه واحدهای فنی در محل دفتر مدیریت تشکیل گردید.

در این جلسه تغییرات دستورالعمل برنامه پزشک خانواده روستایی و برنامه تحول شهری به اطلاع همکاران رسانده شد. همچنین با توجه به هماهنگی بعمل امده با حضور مسئول مرکز خدمات جامع سلامت حضرت علی (ع) عملکرد و شاخص های مرکز بر اساس سامانه سیب گزارش گردید.

صفحه‌ها

اشتراک در مرکز بهداشت شماره یک اصفهان RSS

CAPTCHA
این سؤال جهت بررسی این است که آیا شما یک بازدید کننده انسانی هستید یا نه، و برای جلوگیری از ارسال اسپم خودکار.
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.