پایش و ارزشیابی مرکز خدمات جامع سلامت ولیعصر

با اطلاع می رساند جلسه پایش  مرکز ولیعصر در طرح تحول سلامت در تاریخ ۹۶/۹/۱ در دفتر مدیریت مرکز با حضور مسئول مرکز ، ناظر فنی و کلیه مسئولین واحدهای فنی برگزار گردید . در این جلسه عملکرد پرسنل در گروه های سنی مختلف ، بیماریابی ، فراخوان جمعیت ، تغذیه ، روان و ... تحلیل و راه کارهای ارتقاء شاخص بررسی گردید. همچنین بلوک بندی جمعیت کلیه پایگاه ها و اختصاص بلوک به مراقبین سلامت انجام پذیرفت.

کلاس آموزش رابط مربیان

در تاریخ ۳۰/۸/۹۶ کلاس اموزشی رابط مربیان در محل سالن اجتماعات مرکز خدمات جامع سلامت نواب صفوی با حضور بیش از۶۰ نفر از رابط مربیان برگزار گردید در این جلسه کارشناس محترم اداره بیمه خدمات سلامت در خصوص انواع بیمه ها و نحوه ارائه خدمت در شعب بیمه ای اموزش لازم را ارائه نمودند .

جشنواره غذای سنتی

در تاریخ ۲۸ آبان به مناسبت هفته دیابت جشنواره غذای سنتی برمبنای مصرف حبوبات و گوشت سفید درمراکز خدمات جامع سلامت خواجو و ملک توسط کارشناس تغذیه  برگزارگردید و پس از داوری غذاهای ارائه شده توسط کارشناس تغذیه  باتوجه به تنوع غذایی، میزان نمک، نوع روغن مصرفی ظاهرغذا، تزیین غذا و  طعم غذا  به سه غذای برتر جوایزی اهدا شد.

جشنواره غذای سالم مرکز نواب صفوی

به مناسبت هفته دیابت، جشنواره غذاهای سالم بر پایه حبوبات در مرکز خدمات جامع سلامت نواب صفوی توسط کارشناس تغذیه مرکز و با عرضه  ۱۵ نوع آش و استقبال پرشور و گسترده رابطین بهداشتی ، پرسنل مرکز و دانشجویان برگزار گردید. پس از داوری  امتیاز دهی به غذاهای عرضه شده  با معیارهای :
۱.تعداد گروه های غذایی بکار رفته در غذا
۲. تعداد نوع حبوبات بکار رفته در غذا
۳.میزان نمک مصرفی
۴. نوع روغن مصرفی
۵. شکل ظاهری غذا
۶.طعم غذا
۷.تزئینات غذا
به سه نفر برتر جوایزی اهدا گردید

بازدید نمایندگان who ,وزارت بهداشت سوریه و ایران از برنامه تحول در مرکز بهداشت شماره یک اصفهان

صبح امروز وزیر محترم بهداشت سوریه به همراه معاونین و رییس دانشکده پزشکی و چند نفر از نمایندگان whoاز برنامه های مراکز خدمات جامع سلامت شهری فنارت و روستایی منشیان تحت پوشش مرکز بهداشت شماره یک اصفهان  بازدید نمودند.در این بازدید که با حضور معاون محترم بهداشتی استان جناب اقای دکتر حیدری  و اقای دکتر ترک زاده مدیر مرکز بهداشت شماره یک انجام گردید کلیات برنامه های حوزه معاونت بهداشتی در شهر و روستا ارایه گردید و در نشستی مشترک تبادل نظر انجام گرفت. در پایان این بازدید فعالیتهای مرکز بهداشت شماره یک از سوی وزارت متبوع و معاونت بهداشتی استان بعنوان الگویی شاخص در حوزه تحول سلامت معرفی گشت.

کمیته بین بخشی انفلوانزای حاد پرنرندگان

با توجه به شروع فصل سرما و احتمال شیوع بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان و به منظور حفظ و ارتقاء آمادگی لازم، کمیته ای با حضور نمایندگان ادارات زیربط در مرکز بهداشت شماره یک اصفهان تشکیل گردید در این جلسه ابتدا آقای دکتر ترک زاده مدیر مرکز بهداشت شماره یک اصفهان ضمن یاد آوری چالشهای کنترل بیماری درسال گذشته، در خصوص اهمیت مداخله به موقع و مناسب ارگانها در زمان شیوع بیماری صحبت نمودند سپس آقای دکتر رحمانی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان به شرح دستورالعمل اجرایی کنترل بیماری آنفلوانزای پرندگان پرداختند در ادامه اعضاء کمیته پیشنهادات و راهکارهای کابردی جهت حل مشکلات ارائه نمودند و در انتها شرح وظائف اعضاء ابلاغ گردید

پیام تسلیت بمناسبت حادثه هولناک و زلزله مناطق غربی کشور

دکتر ترکزاده رئیس مرکز بهداشت شماره یک اصفهان حادثه هولناک و مصیبت بار زمین لرزه در غرب کشور را تسلیت گفت .......

برپایی غرفه جامعه ایمن در محل نمایشگاه های پل شهرستان

در تاریخ ۹۶/۸/۲۱ غرفه مرکز بهداشت شماره ۱ اصفهان و کمیته جامعه ایمن در هشتمین نمایشگاه تجهیزات و فناوری های نوین و صنایع حفاظتی،ایمنی،پلیس،امنیتی و آتش نشانی وHSE در محل دائمی نمایشگاه های پل شهرستان افتتاح گردید.هدف از برپایی این غرفه :آشنایی با جامعه ایمن شهر اصفهان،آشنایی با فعالیتهای مرکز بهداشت شماره ۱،ارائه مطالب آموزشی در زمینه های بهداشتی و سلامت جهت آموزش جامعه.هم زمان با برپایی غرفه اندازه گیری قندخون از بازدیدکنندگان به مناسبت هفته دیابت انجام می شود.

بازدید مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت از مرکز کرداباد

مورخ دوشنبه ۲۲/۸/۹۶ سرکار خانم دکتر زهرا عبدالهی مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت بهمراه سرکارخانم جعفری مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی استان اصفهان از اجرای برنامه های تغذیه در تحول و برنامه کنترل و پیشگیری چاقی و اضافه وزن در دانش اموزان در مرکز کرداباد تحت پوشش مرکز بهداشت  شماره یک اصفهان بازدید بعمل امد. در این بازدید که در حضور جناب اقای دکتر ترکزاده رئیس مرکز  بهداشت شماره یک اصفهان صورت گرفت توسط مسئول بهبود تغذیه شهرستان گزارشی از روند اجرای برنامه های تحول صورت گرفت . در پایان این بازدید از طرف نماینده وزارت متبوع رضایت کامل از برنامه های این واحد در نظام تحول اعلام گردید.

کمیته برون بخش بزرگداشت روز جهانی دیابت

فدراسیون بین المللی دیابت ، ۱۴ نوامبر مصادف با ۲۳ آبان ماه را به عنوان روز جهانی دیابت نام گذاری کرده است و شعار امسال      "زنان و دیابت آینده سالم حق ماست"می باشد این روز فرصت مناسبی جهت اطلاع رسانی هرچه بهتر راه های پیشگیری از بیماری دیابت و کنترل عوارض آن است ، به منظور برنامه ریزی لازم در جهت بزرگداشت این روز در تاریخ۲۰/۰۸/۹۶ کمیته برون بخشی با حضور ریاست محترم کمسیون بهداشت شورای کلانشهر اصفهان جناب آقای دکتر جوادی ، نمایندگان ادارات ، سازمان ها و نهادها از جمله نمایندگان شهردار مرکزی اصفهان ، سازمان تبلیغات اسلامی ، سازمان ورزش و جوانان ، فرماندهی نیروی انتظامی ، ادارات آموزش و پرورش نواحی ۲ و  ۴ ، کارشناسان فنی مرکز بهداشت و سایر مدعوین در دفتر مدیریت مرکز بهداشت شماره یک تشکیل گردید و ضمن هماهنگی های لازم مقرر گردید کلیه ادارات ، سازمان ها و نهادها در برپایی همایش بزرگ خانوادگی روز جهانی دیابت در روز جمعه مورخ ۰۳/۰۹/۱۳۹۶ در مسیر سی و سه پل-پل خواجو همکاری لازم را داشته باشند .

صفحه‌ها

اشتراک در مرکز بهداشت شماره یک اصفهان RSS