خدمتی دیگر در راستای رفاه کارکنان دانشگاه: ایجاد رزرو اماکن رفاهی سراسر کشور از طریق سامانه وزارت بهداشت برای همکاران

🔹به اطلاع همکاران می رساند با تلاش و پیگیری های مدیریت امور رفاهی و قرار دادن دو واحد از مهمانسرای بزرگمهر در اختیار سامانه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از این پس همکاران می‌توانند از شرایط رزرو اماکن رفاهی موجود در سراسر کشور که در سامانه وزارتخانه تعریف شده‌ است، استفاده نمایند.

🔹همکاران می توانند جهت رزرو به سامانه مهمانسرا وزارت بهداشت به آدرس https://mihmansara.behdasht.gov.ir مراجعه نمایند.

🔹شایان ذکر است همکاران بایستی حتما با یوزر نیم و پسورد خود شامل (کد ملی) وارد سامانه شده و نسبت به رزرو خود اقدام نمایند.

🔹لازم به ذکر است قوانین یاد شده در سامانه وزارتخانه شامل هزینه نفرات اضافه، خسارت به مجموعه و ...، صرفا به شهرستان مورد نظر مربوط می باشد و لذا رعایت نکردن قوانین تعریف شده، باعث عدم دسترسی مابقی همکاران استان اصفهان از این مجموعه می گردد.

🔹لذا خواهشمند است همکاران محترم نهایت تلاش خود را نسبت به رعایت مقررات انجام دهند.