🌷مخاطبین عزیز و گرامی ایثارگران، خانواده های محترم شهدا و ایثارگران فرزندان معظم شهدا ،آزادگان،جانبازان ۸سال جنگ تحمیلی،رابطین عزیز ایثارگران در مراکز تابعه دانشگاه🌷

🔷 در راستای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب مبنی بر خودسازی ، جامعه پردازی و تمدن سازی اسلامی، برخود لازم میدانیم درراستای شرح وظایف جهت عینیت بخشیدن به این سه اصل مهم با طرحهای مهم بخشی از دغدغه های فکری ، روحی و زندگی شما را برطرف نموده و در کنارشما و با همراهی شما با بهره گیری از اساتید و مشاورین خبره در موضوعات مختلف، خدمتی اگرچه اندک به شما عزیزان ارائه نمائیم.

🟢 اولین طرح :
طرح مشاور پشتیبان خانواده شامل:
1- آموزش و مهارت افزایی در انتخاب همسر
2- آموزش مدیریت خانواده در حین ازدواج
3- مهارت افزایی در اداره خانواده
4- حل اختلاف، دغدغه ها و مشاجرات خانوادگی
5- مشاوره گام به گام تا رسیدن به زندگی مطلوب
و...
🔷 در همین راستا بنا داریم اردوی فرهنگی تفریحی برگزارکنیم تا با کارشناسان و مشاورین ما آشنا شوید.
علاقمندان عزیز جهت اعلام حضور از طریق شماره ۳۷۹۲۸۵۴۷دفتر امور شاهد و ایثارگران دانشگاه واقع در ساختمان های ستاد مرکزی دانشگاه ساختمان شماره ۲ طبقه دوم اتاق ۴۰۵ مراجعه و یا باشماره ۰۹۱۳۷۱۶۲۶۰۸ تماس حاصل نمایید.
همیشه در کنار شما و همراه شما هستیم

لینک دعوت 👇