انعقاد تفاهم نامه مدیریت امور رفاهی دانشگاه با مدیریت فروشگاه ساختمانی فردوسی

🔸طبق تفاهم نامه به عمل آمده با مدیریت فروشگاه ساختمانی فردوسی(پکیج و رادیاتور، شیرآلات، روشویی کابینتی، آینه و سرویس، چینی بهداشتی، هود، سینک، گازو فر، اکسسوری و سرویس بهداشتی)، پرسنل دانشگاه به همراه خانواده های خود و همچنین دانشجویان می توانند با در دست داشتن معرفی نامه امور رفاهی و یا کارت شناسایی دانشگاه از خدمات این مجموعه با شرایط زیر استفاده نمایند:

- خرید اقساطی در 5 قسط به صورت ماهیانه و با چک کارمندی به فاصله زمانی یک ماهه بدون کارمزد

- مدیریت متعهد به تضمین کیفیت، اصالت کلیه لوازم، خدمات و تجهیزات می باشد و در صورت عدم رضایت کارکنان از کیفیت و خدمات ارائه شده ملزم به کسب رضایت مشتری می گردد.

- مدیریت متعهد می گردد کلیه خدمات به مراجعین در نهایت احترام و در اسرع وقت انجام پذیرد.

- مدیریت متعهد می گردد کلیه قیمت ها بر اساس نرخ مصوب اتحادیه و در معرض دید کلیه مراجعه کنندگان قرار گیرد.

- مسئولیت هرگونه توافق و تعهد مالی پرسنل دانشگاه بر عهده خریدار خدمات می باشد و دانشگاه هیچگونه مسئولیت و تعهدی در این خصوص ندارد.

🔹آدرس: اصفهان، خیابان ارباب، بعد از کوچه شماره 10، اولین مغازه(کالای ساختمانی فردوسی)

🔹 شماره تماس:  09138111186- 36615268