انعقاد تفاهم نامه مدیریت امور رفاهی دانشگاه با شرکت خدمات هوایی مسافرتی و گردشگری آساناسیر جهان نما

🔹 طبق تفاهم نامه به عمل آمده با مدیریت شرکت خدمات هوایی مسافرتی و گردشگری آساناسیر جهان نما، پرسنل دانشگاه به همراه خانواده های خود و همچنین دانشجویان می توانند با در دست داشتن معرفی نامه امور رفاهی و یا کارت شناسایی دانشگاه از خدمات این مدیریت با شرایط زیر استفاده نمایند:

- کلیه تورهای خارجی و داخلی به صورت نقدی با 2 درصد تخفیف

- تورهای زیارتی مشهد مقدس به صورت هوایی و ریلی، 30 درصد نقد مابقی اقساط یک الی شش ماهه

- رزرو کلیه بلیط های هوایی و ریلی به صورت اقساط سه ماهه

- تورهای قشم و کیش به صورت هوایی و ریلی با اقساط شش ماهه

- رزرو هتل، ویلا و اسکان در تمام نقاط کشور

- مدیریت متعهد می گردد کلیه خدمات به مراجعین در نهایت احترام و در اسرع وقت انجام پذیرد.

- مدیریت متعهد می گردد کلیه قیمت ها را بر اساس نرخ مصوب اتحادیه در معرض دید کلیه مراجعه کنندگان قرار گیرد.

- مدیریت مجموعه متعهد به تضمین کلیه خدمات ارائه شده می باشد و در صورت عدم رضایت کارکنان از خدمات ارائه شده، مدیریت ملزم به کسب رضایت و یا بازپرداخت خواهد بود.

- مسئولیت هرگونه توافق و تعهد مالی پرسنل دانشگاه، بر عهده خریدار خدمات می باشد و دانشگاه هیچ گونه مسئولیت و تعهدی در این خصوص ندارد.

🔹 آدرس: اصفهان، خیابان اشرفی اصفهانی، نبش کوچه 41

🔹 تلفن: 03191087823 - 03191087824