x

انعقاد تفاهم نامه مدیریت امور رفاهی دانشگاه با مدیریت شرکت آوا خدمات منطقه آزاد کیش

🔹 طبق تفاهم نامه به عمل آمده با مدیریت شرکت آوا خدمات منطقه آزاد کیش(مجموعه گروه دریایی دنیز، استفاده از قایق های تفریحی با داشتن دوش آب، سیستم صوتی، عرشه برای عکس، سرویس بهداشتی)، پرسنل دانشگاه به همراه خانواده های خود و همچنین دانشجویان می توانند با در دست داشتن معرفی نامه امور رفاهی و یا کارت شناسایی دانشگاه از خدمات این مجموعه با شرایط زیر استفاده نمایند:

- استفاده از خدمات قایق های تفریحی با تخفیف 40 درصد به صورت نقدی

- مدیریت متعهد می گردد کلیه خدمات به مراجعین در نهایت احترام و در اسرع وقت انجام پذیرد.

- مدیریت متعهد می گردد کلیه قیمت ها بر اساس نرخ مصوب اتحادیه و در معرض دید کلیه مراجعه کنندگان قرار گیرد.

- مدیریت مجموعه متعهد به تضمین در کلیه خدمات ارائه شده می باشد و در صورت عدم رضایت کارکنان از خدمات ارائه شده، مدیریت ملزم به کسب رضایت یا بازپرداخت می باشد.

- مسئولیت هرگونه توافق و تعهد مالی پرسنل دانشگاه بر عهده خریدار خدمات می باشد و دانشگاه هیچگونه مسئولیت و تعهدی در این خصوص ندارد.

🔹 آدرس: کیش، اسکله تفریحی (دنیز)

🔹 شماره تماس: 09128977717-09931801477