آمار فعالیت های بهداشت محیط در هفته اول طرح آماده سازی سلامت نوروزی مرکز بهداشت شماره یک اصفهان
در راستای برنامه ریزی انجام گرفته جهت آمادگی و اجرای هرچه بهتر ایام نوروز به منظور حفظ و ارتقاء سلامت مسافران نوروزی و روزه داران و شهروندان محترم کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک اصفهان در قالب روزانه 20 گروه صبح هاو 4 گروه عصرها از یک شنبه 16/11/1401 طرح ضربت نوروزی آغاز و طی این طرح در هفته سوم بهمن ماه اقدامات به شرح ذیل می باشد:
|
تعداد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی |
889 |
|
تعداد بازدید از اماکن عمومی |
178 |
|
تعداد نمونه برداری از مواد غذایی |
46 |
|
میزان معدوم سازی مواد غذایی(kg) |
1256 کیلوگرم |
|
تعداد سنجش با استفاده از وسایل پرتابل |
246 |
|
تعدادکلر سنجی آب |
195 |
|
تعداد نمونه برداری ازآب |
37 |
|
تعداد اخطاریه صادر شده |
17 |
|
تعداد موارد پلمپ شده |
12 |
|
تعداد موارد رسیدگی به شکایات |
33 |