برگزاری مراسم بزرگداشت دهه فجر

همزمان با فرارسیدن دهه مبارک فجر ، مراسم بزرگداشتی درروز چهارشنبه مورخه 17/11/1401 درسالن اجتماعات مرکزبهداشت شماره مرکزنواب صفوی باحضور آقای دکتروحدتی ، معاونین محترم ، رابطین فرهنگی ،مسئولین اداری مراکز و بسیجیان گرامی(شاغل درمراکزتحت پوشش) برگزارگردید. دراین مراسم که با تلاوت قران ونواختن سرودملی وبا کلیپ زیارت آقا موسی ابن جعفر(ع) که مصادف بود با شهادت ایشان و سخنان مقام معظم رهبری در خصوص راهپیمائی 22بهمن وانتخابات شروع وسپس آقای دکتروحدتی ضمن خوش آمدگوئی و تبریک بمناسبت دهه فجر، درباره دستاوردهای بهداشت ودرمان قبل وبعد از انقلاب اسلامی مطالبی را بیان وپس ازایشان حاج آقا خیراللهی درمورد وقایع قبل انقلاب وکشف حجاب  مواردی را ایراد ،پس ازایشان دکترنصری استاددانشکده معارف اسلامی دانشگاه صنعتی اصفهان و ازهادیان سیاسی مطالبی درباره دهه فجر وانتخابات مطرح نمودند. درپایان با نوحه خوانی بمناسبتشهادت امام موسی ابن جعفر(ع) واجرای برنامه گروه سرود ام ابیها و اهداء جوایز مسابقه کتبی دهه مبارک فجر مراسم خاتمه یافت .