برگزاری مراسم جشن روز جهانی بهداشت حرفه ای

به مناسبت ۸اردیبهشت مصادف با ۲۸آوریل روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای مراسم جشنی در تالار سپهر هیئت امنا منطقه صنعتی جی اصفهان برگزار گردید. در این مراسم مدیریت  ومعاونت بهداشتی مرکز، اعضا هیئت مدیره منطقه صنعتی جی اصفهان، تعدادی از اساتید گروه مهندسی بهداشت حرفه ای دانشکده بهداشت،  همچنین کارشناسان بهداشت حرفه ای  مرکز وشاغل در صنایع تحت پوشش مرکز شماره یک حضور داشتند . در ابتدا با تلاوت آیاتی از قرآن کریم و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران مراسم آغاز و سپس مهندس کلباسی ریاست هیئت امنای منطقه صنعتی جی به عنوان میزبان ضمن خیر مقدم به حضار مراسم، در باره همکاری های صاحبان صنایع در جهت پیشبرد اهداف بهداشت و ایمنی در صنایع بیاناتی ایراد کردند و سپس پیام وزیر بهداشت به مناسبت این روز قرائت و دکتر وحدتی ریاست مرکز در بیان اهداف و برنامه بهداشت حرفه ای در نظام سلامت مطالبی جامعی بیان نمودندو دکتر ریسمانچیان عضو هیئت علمی گروه مهندسی بهداشت حرفه ای دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص نظام آموزشی و تربیت دانش آموختگان رشته بهداشت حرفه ای وآینده پژوهش در این رشته بیاناتی ارائه نمودند.اجرای قطعاتی از موسیقی سنتی و سپس برش کیک  به مناسبت پنجاهمین سال تشکیل بهداشت حرفه ای و در پایان لوح های تقدیری به تعدادی از کارشناسان شاغل در صنایع مختلف تحت پوشش که بیش از یک دهه به فعالیت و پاسداری از سلامت شاغلین مشغول بودن، اهدا گردید.