همایش بزرگ اچ آی وی و زندگی من

مورخه ۲۹ آذرماه با همت و تلاش مرکز تحقیقات سلامت جامعه دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان (خوراسگان) و واحد مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت شماره یک اصفهان ، همایشی با موضوع؛ اچ آی وی و زندگی من در تالار بین المللی امیرکبیر ساختمان اندیشه دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان (خوراسگان) ویژه اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه برگزار گردید.
در ابتدای این همایش آقای دکتر طغیانی معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان ضمن عرض خیرمقدم خدمت کلیه مدعوین مطالبی را پیرامون اهداف برگزاری این همایش ارائه نمودند سپس آقای دکتر آذر بزرین مدیرکل توسعه آموزش و پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان مطالبی را در خصوص پژوهشهای صورت گرفته در مورد رفتارهای پرخطر جوانان و همچنین بیماری ایدز بیان فرمودند سپس آقای دکتر فدایی مدیر گروه بیماریهای واگیر مرکز بهداشت استان مطالبی در خصوص بیماری ایدز ارائه نمودند و در ادامه آقای دکتر اعتدالی و خانم دکتر روح اللهی از مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری شهید نواب صفوی درخصوص خدمات مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری و تازه های بیماری ایدز مطالبی را ارائه نمودند و در پایان به سوالات دانشجویان پاسخ دادند.
در حاشیه این همایش بزرگ پرسنل واحد مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت شماره یک، اقدام به برگزاری میز خدمت مشاوره و غربالگری اچ آی وی نموند و ضمن ارائه خدمات مشاوره پیرامون بیماری ایدز، جهت کلیه مراجعین، برای بیش از ۲۰۰ نفر از داوطلبین بصورت محرمانه آزمایش تشخیص سریع اچ آی وی و همچنین در صورت لزوم هپاتیت سی انجام دادند.
با توجه به همزمانی برگزاری این همایش با پویش ملی دیابت و فشار خون، پرسنل واحد مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت شماره یک با همکاری اساتید و دانشجویان دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان(خوراسگان) اقدام به برپایی میز خدمت جهت کنترل فشارخون، قندخون ناشتا، محاسبه نمایه توده بدنی و سایر خدمات مرتبط با پویش ملی دیابت و فشارخون از کلیه مراجعین نمودند

✾ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
  روابط عمومی مرکز بهداشت شماره یک اصفهان✍️