پلمپ یک واحد عرضه محصولات غذایی فست فود و توقیف و معدوم سازی بیش از 50کیلو گرم مواد غذایی غیر مجاز
❎در تاریخ۱۴۰۲/۲/۲۷کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک اصفهان در راستای اجرای طرح تشدید از تعدادی واحد عرضه مواد غذایی رستوران و فست فود در سطح شهر بازدید و ضمن پلمپ یک واحد عرضه فست فود بدلیل تخلفات بهداشتی متعدد و عرضه محصولات غذایی مشکوک. مقدار 50کیلو گرم مواد غذایی غیر قابل مصرف نیز توقیف و معدوم نمودند.
🔹این اقدامات به منظوراجرای قوانین موضوعه (ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی آشامیدنی و بهداشتی ) و همچنین ممنوعیت عرضه هر گونه محصولات غذایی مشکوک و غیر مجاز صورت پذیرفت .
♦️گفتنی است در پایان تمامی مستندات به منظور اجرای قوانین و سایر پیگرد های قضایی به ستاد شهرستان ارسال گردید