رفتن به محتوای اصلی
x

⛔️⛔️پلمپ کارگاه تولید سوسیس و کالباس به دلیل تخلفات بهداشتی

⛔️⛔️پلمپ  کارگاه تولید سوسیس و کالباس به دلیل تخلفات بهداشتی

✳️مورخ 15 آذر ماه یک کارگاه تولید سوسیس و کالباس به دلیل رعایت نکردن الزامات بهداشتی توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک پلمپ شد.                                                  

✳️در پی بازرسی‌ها مشخص شد این واحد از مواد اولیه فاقد استانداردهای لازم و شرایط بهداشتی مناسب،  در فرآوری محصولات استفاده میکرد. این اقدام با هدف صیانت از سلامت عمومی و جلوگیری از عرضه محصولات غیراستاندارد انجام شد.