⛔️⛔️پلمپ کارگاه تولید سوسیس و کالباس به دلیل تخلفات بهداشتی
⛔️⛔️پلمپ کارگاه تولید سوسیس و کالباس به دلیل تخلفات بهداشتی
✳️مورخ 15 آذر ماه یک کارگاه تولید سوسیس و کالباس به دلیل رعایت نکردن الزامات بهداشتی توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک پلمپ شد.
✳️در پی بازرسیها مشخص شد این واحد از مواد اولیه فاقد استانداردهای لازم و شرایط بهداشتی مناسب، در فرآوری محصولات استفاده میکرد. این اقدام با هدف صیانت از سلامت عمومی و جلوگیری از عرضه محصولات غیراستاندارد انجام شد.