⛔️⛔️⛔️پلمپ رستوران به دلیل نواقص بهداشتی
⛔️⛔️⛔️پلمپ رستوران به دلیل نواقص بهداشتی
✳️در مورخ ۱۳ فروردین ماه سال جاری یک رستوران به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی و وجود نواقص متعدد، توسط بازرسان بهداشت محیط پلمپ شد. این اقدام در راستای حفظ سلامت عمومی و جلوگیری از شیوع بیماریهای ناشی از مواد غذایی آلوده انجام گرفت.
✳️به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره یک در پی بازرسیهای روتین و نوروزی ، بازرسان بهداشت محیط از این رستوران بازدید کردند و با مشاهده نواقص بهداشتی متعدد، دستور پلمپ این واحد صنفی صادر گردید.
✳️✳️مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک با اعلام این خبر گفت: “متاسفانه در بازرسی از این رستوران شاهد وضعیت نامناسب بهداشتی بودیم. عدم رعایت بهداشت فردی کارکنان، نگهداری نامناسب مواد غذایی، عدم وجود سیستم تهویه مناسب، و نظافت نامطلوب محیط از جمله مهمترین نواقص مشاهده شده بود.”
وی افزود: “با توجه به اهمیت سلامت شهروندان و جلوگیری از بروز مسمومیتهای غذایی و بیماریهای مرتبط، تصمیم به پلمپ این رستوران گرفته شد. این واحد صنفی تا زمان رفع کامل نواقص و تایید بازرسان بهداشت محیط، اجازه بازگشایی نخواهد داشت.”