رفتن به محتوای اصلی
x

❇️کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان اصفهان

❇️کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان اصفهان

🔰کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان اصفهان، با هدف بررسی آخرین وضعیت بهداشت و سلامت مواد غذایی و اتخاذ تدابیر لازم برای ارتقاء سطح سلامت عمومی،درتاریخ ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ در محل فرمانداری تشکیل جلسه داد. این نشست که از اهمیت ویژه‌ای در راستای تامین سلامت شهروندان برخوردار بود، به ریاست آقای ترابی، رئیس اداره سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری، برگزار شد. در این جلسه، علاوه بر مدیران ارشد شهرستان، نمایندگان دستگاه‌ها و سازمان‌های مرتبط با حوزه سلامت و امنیت غذایی حضور داشتند تا با همفکری و تبادل نظر، راهکارهای موثر برای مقابله با چالش‌های موجود در این حوزه را بررسی و تدوین نمایند. در این کارگروه، مسائل کلیدی و اولویت‌دار مربوط به سلامت و امنیت مواد غذایی شهرستان، از جمله نظارت بر کیفیت و سلامت مواد غذایی تولیدی و عرضه شده، پیشگیری از بیماری‌های ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده و ارتقاء آگاهی عمومی در زمینه تغذیه سالم، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

🔰به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شماره یک  اصفهان، نمایندگان مرکز بهداشت اصفهان ۱ و ۲و پایگاه هشتم شکاری  و دامپزشکی به ارائه مباحثی در خصوص بیماری سالک و بیماری‌های منتقله از آب و غذا،  با تاکید ویژه بر بیماری وبا، و کشتار دام در عید قربان  و همچنین موارد بهداشتی در خصوص برگزاری ارتحال امام خمینی پرداختند. شرکت‌کنندگان بر لزوم افزایش آگاهی عمومی در زمینه پیشگیری از این بیماری‌ها و رعایت نکات بهداشتی در فرآیند تهیه و مصرف مواد غذایی تاکید نمودند.


🔰آقای ترابی با تاکید بر اهمیت هماهنگی بین دستگاه‌های مختلف برای حفظ سلامت شهروندان، خواستار افزایش نظارت بر واحدهای تولیدی و عرضه مواد غذایی و برخورد قاطع با متخلفان شد. وی همچنین بر ضرورت آموزش مستمر بهداشت به عموم مردم و اطلاع‌رسانی موثر در خصوص راه‌های پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا تاکید کرد.