🔴🔴طرح سراسری «تشدید ویژه نظارت بر رستورانها، اغذیهفروشیها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی»
✅این طرح از ابتدای آذرماه با دستور وزارت متبوع آغاز شده، با رویکردی منسجم و قاطع در سطح استان اصفهان در حال اجراست. هدف اصلی این طرح، پیشگیری ازبیماریهای ناشی از غذا و تضمین سلامت عمومی جامعه از طریق تمرکز بر رعایت دقیق جزئیات فنی و بهداشتی است.
✅در طول سه هفته اجرای این طرح، کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک در استان اصفهان، بیش از ۱۴۲۰ واحد صنفی را مورد بازدید قرار دادند که نتایج این پایش به شرح زیر است:
63مورد نمونه برداری موادغذایی،انجام 1730مورد کلرسنجی ،26مورد پلمپ و صدور 45 مورد اخطار بهداشتی،انجام 3211 مورد سنجش با دستگاه های پرتابل،معدوم سازی 450کیلوگرم موادغذایی فاسد و غیر قابل مصرف
✅مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک اصفهان ضمن تأکید بر این نکته که «سلامت مردم اولویت اصلی است»، از عموم شهروندان درخواست کردکه : «در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، مراتب را سریعاً از طریق سامانه ۱۹۰ اطلاع رسانی نمایند. تا بتوانیم در جهت ارتقا سطح سلامت جامعه و داشتن محیطی سالم و ایمن اقدام نمائیم »