🔶 اجرای طرح پاک رو در کلان شهر اصفهان

🔹 به اطلاع همکاران می رساند، شهرداری اصفهان با مشارکت بانک قرض الحسنه مهر ایران و اتحادیه فروشندگان دوچرخه و موتورسیکلت، به منظور کاهش آلودگی هوا و ارتقای سطح سلامت در جامعه، طرح "بفرمایید پاک رو" را در سطح شهر اصفهان به اجرا درآورده است.

🔹 در این طرح با وام کم بهره توسط بانک مهر و در قالب کالاکارت و همکاری تعدادی از واحدهای صنفی، انواع پاک رو شامل: موتور برقی، دوچرخه برقی، دوچرخه معمولی و اسکوتر به صورت اقساطی قابل خریداری توسط شهروندان می باشد.

🔹 بدیهی است یکی از عوامل مهم تولید آلودگی هوا در کلان شهرها، مصرف بالای سوخت بنزین و گازوئیل بوده و در شهر اصفهان روزانه بیش از 2 میلیون لیتر بنزین مصرف می شود. کاهش مصرف سوخت های فسیلی نیازمند مشارکت جمعی تمامی آحاد جامعه و حمایت و پشتیبانی سازمانهای عمومی و دولتی است و استفاده از پاک رو به جای خودروی تک سرنشین برای رفت و آمد به محل کار می تواند گامی مهم در راستای ارتقای سلامت جامعه باشد.

🔹 همکاران می توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص با شعب بانک قرض الحسنه مهر در استان اصفهان تماس حاصل نمایند. ضمناً مرکز پایش و کنترل کیفیت هوا با شماره 34478850 آماده پاسخگویی و راهنمایی همکاران می باشد.