آغاز اجرا ی طرح استانی تشدید نظارت و کنترل مراکزتهیه و توزیع مواد غذایی حساس و اماکن عمومی
🌟آغاز اجرا ی طرح استانی تشدید نظارت و کنترل مراکزتهیه و توزیع مواد غذایی حساس و اماکن عمومی 🌟
🌟 طبق برنامه ریزی های صورت گرفته توسط مدیران ارشد معاونت بهداشتی استان و هماهنگی بامدیر کل بحران استانداری و همچنین حضورروسای مراکز بهداشت یک و دو، رئیس بهداشت محیط مرکز بهداشت استان و مسئولین و کارشناسان بهداشت محیط استان ،در محل معاونت بهداشتی به صورت قطب بندی منطقه ای در سطح استان از تاریخ ۱۴۰۲/۱۰/۱۶ طرح آغاز گردید.🌟
🌟این بازدیدها و نظارتها، با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال و همچنین اعیاد پیش رو با هدف بررسی و انطباق موازین بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی باقوانین و مقررات بهداشتی وهمچنین پیشگیری و کنترل از هرگونه مخاطرات احتمالی پیش رو اجرا می گردد .🌟
🌟شایان ذکراست ، در این طرح کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک و دو اصفهان در قالب یک قطب و تعداد 25 اکیپ بازرسی و به صورت روزانه در دو شیفت صبح و بعدازظهر فعالیت می نمایند.🌟 ✾ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
روابط عمومی مرکز بهداشت شماره یک اصفهان✍️
➡️https://eitaa.com/beh1isfahan
➡️https://hlth1.mui.ac.ir/
✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ