رفتن به محتوای اصلی
x

اجرای طرح نظارت بر واحد های تهیه غذا روز انتخابات مورخ ۱۴۰۳/۰۴/۱۵ توسط گروه مهندسی بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک اصفهان

اجرای طرح نظارت بر واحد های تهیه غذا  روز انتخابات مورخ ۱۴۰۳/۰۴/۱۵ توسط  گروه مهندسی بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک اصفهان


پیرو دستور ریاست محترم مرکز بهداشت شماره یک و در راستای اجرای برنامه ریزی های صورت گرفته طرح نظارت جامع بر مراحل تهیه و توزیع غذا محل های تعیین شده در روز انتخابات  با رویکرد بررسی و انطباق قوانین و مقررات بهداشتی و پیشگیری از هر گونه مخاطرات بهداشتی احتمالی در روز ۱۴۰۳/۰۴/۱۵ اجرا  گردید.

در این طرح کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک اصفهان با حضور ثابت از ابتدای روز(در دو نوبت صبح وعصر)    کار خود را آغاز نموده و بر روند تمامی مراحل تهیه غذای سالم( کنترل مواد اولیه ،نمونه برداری از مواد غذایی ،کلر سنجی ، سنجش با دستگاه های پرتابل ،بهداشت فردی ،بهداشت تجهیزات و ابزار کار ،بهداشت  ساختمان ،شرایط پخت و بسته بندی ) نظارت داشتند. 
گفتنی است این طرح تا پاسی از شب ادامه داشت.