اجرای طرح نظارت بر واحد های تهیه غذا روز انتخابات مورخ ۱۴۰۳/۰۴/۱۵ توسط گروه مهندسی بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک اصفهان
اجرای طرح نظارت بر واحد های تهیه غذا روز انتخابات مورخ ۱۴۰۳/۰۴/۱۵ توسط گروه مهندسی بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک اصفهان
پیرو دستور ریاست محترم مرکز بهداشت شماره یک و در راستای اجرای برنامه ریزی های صورت گرفته طرح نظارت جامع بر مراحل تهیه و توزیع غذا محل های تعیین شده در روز انتخابات با رویکرد بررسی و انطباق قوانین و مقررات بهداشتی و پیشگیری از هر گونه مخاطرات بهداشتی احتمالی در روز ۱۴۰۳/۰۴/۱۵ اجرا گردید.
در این طرح کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک اصفهان با حضور ثابت از ابتدای روز(در دو نوبت صبح وعصر) کار خود را آغاز نموده و بر روند تمامی مراحل تهیه غذای سالم( کنترل مواد اولیه ،نمونه برداری از مواد غذایی ،کلر سنجی ، سنجش با دستگاه های پرتابل ،بهداشت فردی ،بهداشت تجهیزات و ابزار کار ،بهداشت ساختمان ،شرایط پخت و بسته بندی ) نظارت داشتند.
گفتنی است این طرح تا پاسی از شب ادامه داشت.