اهم اقدامات واحد بهداشت محیط از تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۵تا تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۶
در راستای دستورالعمل ابلاغی وزرات بهداشت و درمان در خصوص نظارت و کنترل ویژه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۵تا تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۶
اهم اقدامات به شرح ذیل می باشد:
تعداد بازدید از مراکز و اماکن تحت پوشش: ۵۰۵۹
تعداد صدور اخطاریه ؛ ۱۱۲
تعداد موارد پلمپ ۳۵
تعداد موارد معرفی به مراجع قضایی ۵۱
تعداد سنجش با دستگاه های پرتابل ؛۳۶۵۳
تعداد نمونه برداری مواد غذایی ۶۸
تعداد نمونه برداری آب ۱۸۱
تعداد کلر سنجی ۱۵۰۷