اهم اقدامات کارشناسان مهندسی بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک اصفهان در طرح سلامت نوروزی
اهم اقدامات کارشناسان مهندسی بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک اصفهان در طرح سلامت نوروزی
✅در راستای دستورالعمل ابلاغی وزرات بهداشت و درمان در خصوص نظارت و کنترل ویژه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از تاریخ 1402/12/15تا تاریخ 1403/01/25
اهم اقدامات به شرح ذیل می باشد:
⬅️تعداد بازدید از مراکز و اماکن تحت پوشش:۲۱۸۴۲
⬅️ تعداد موارد پلمپ ۹۴
⬅️مقدار معدوم مواد غذایی ۱۳۴۰۶کیلوگرم
⬅️تعداد موارد سنجش با دستگاه های پرتابل ۱۷۸۵۷
⬅️تعداد مواردنمونه برداری مواد غذایی ۲۰۳
⬅️تعدادموارد نمونه برداری آب ۴۱۶
⬅️تعداد مواردکلر سنجی ۵۹۰۴.