رفتن به محتوای اصلی
x

اهم اقدامات کارشناسان مهندسی بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک اصفهان در طرح سلامت نوروزی

اهم اقدامات کارشناسان مهندسی بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک اصفهان در طرح سلامت نوروزی 
✅در راستای دستورالعمل ابلاغی وزرات بهداشت و درمان در خصوص نظارت و کنترل ویژه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از تاریخ  1402/12/15تا تاریخ 1403/01/25 
اهم اقدامات به شرح ذیل می باشد:
⬅️تعداد بازدید از مراکز و اماکن تحت پوشش:۲۱۸۴۲  
⬅️ تعداد موارد پلمپ   ۹۴                                           
⬅️مقدار معدوم  مواد غذایی  ۱۳۴۰۶کیلوگرم              
⬅️تعداد موارد سنجش با دستگاه های پرتابل ۱۷۸۵۷      
⬅️تعداد مواردنمونه برداری مواد غذایی ۲۰۳                 
⬅️تعدادموارد  نمونه برداری آب    ۴۱۶          
⬅️تعداد مواردکلر سنجی   ۵۹۰۴.