رفتن به محتوای اصلی
x

اهم اقدامات گروه مهندس بهداشت محیط در طرح ضربت

نگاهی به اهم اقدامات گروه مهندس بهداشت محیط  در طرح ضربت
                                                                                                                                                         ⬅️طرح یک ماهه  استانی نظارت بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی حساس توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک و دو اصفهان بعنوان قطب اول استانی در منطقه شماره یک اصفهان در تاریخ های  17/10/1402 و 19/10/1402 به شرح ذیل گزارش میگردد.
⬅️اهم اقدامات:
1-  تعداد بازدید از مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی                   مورد188                             
2-  غیر فعالسازی کامل و پلمپ واحد صنفی متخلف                       7  مورد
3-  کشف و معدوم سازی انواع نوشیدنی – گوشواره مرغ- مواد تاریخ گذشته و ... 1540 کیلوگرم
4-  انجام تست کلر سنجی در منطقه                                      150 مورد
5-  نمونه برداری از از محصولات مشکوک                            2 مورد
6-  استفاده ار دستگاههای پرتابل سنجش                                 64 مورد
7-  صدور اخطار های کتبی بحرانی  و  غیر بحرانی                  20مورد
8-  تعداد بازدید از هتل                                                      5 مورد
گفتنی است  در این بازدید ها  مراکز همچون رستوران ها – فست فود – تولید و عرضه شیرینی –هتل ها -  طباخی ها و... بازدید و در پایان  روز  تمامی مراکز متخلف به منظور انجام پیگیری مراحل قانونی به ستاد شهرستان معرفی میگردند.