اهم اقدامات گروه مهندس بهداشت محیط در طرح ضربت
نگاهی به اهم اقدامات گروه مهندس بهداشت محیط در طرح ضربت
⬅️طرح یک ماهه استانی نظارت بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی حساس توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک و دو اصفهان بعنوان قطب اول استانی در منطقه شماره یک اصفهان در تاریخ های 17/10/1402 و 19/10/1402 به شرح ذیل گزارش میگردد.
⬅️اهم اقدامات:
1- تعداد بازدید از مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی مورد188
2- غیر فعالسازی کامل و پلمپ واحد صنفی متخلف 7 مورد
3- کشف و معدوم سازی انواع نوشیدنی – گوشواره مرغ- مواد تاریخ گذشته و ... 1540 کیلوگرم
4- انجام تست کلر سنجی در منطقه 150 مورد
5- نمونه برداری از از محصولات مشکوک 2 مورد
6- استفاده ار دستگاههای پرتابل سنجش 64 مورد
7- صدور اخطار های کتبی بحرانی و غیر بحرانی 20مورد
8- تعداد بازدید از هتل 5 مورد
گفتنی است در این بازدید ها مراکز همچون رستوران ها – فست فود – تولید و عرضه شیرینی –هتل ها - طباخی ها و... بازدید و در پایان روز تمامی مراکز متخلف به منظور انجام پیگیری مراحل قانونی به ستاد شهرستان معرفی میگردند.