رفتن به محتوای اصلی
x

اهم فعالیتهای نظارت و کنترل ویژه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۵ لغایت تاریخ ۱۴۰۳/۰۱/۰۵

❇️در راستای دستورالعمل ابلاغی وزرات بهداشت و درمان در خصوص نظارت و کنترل ویژه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از تاریخ  ۱۴۰۲/۱۲/۱۵ لغایت تاریخ ۱۴۰۳/۰۱/۰۵ 
✅اهم اقدامات به شرح ذیل می باشد:
⬅️تعداد بازدید از مراکز و اماکن تحت پوشش:    ۸۸۷۱
⬅️ تعداد موارد پلمپ                           ۵۲           
⬅️مقدار معدوم  مواد غذایی       ۴۰۷۹کیلو گرم
⬅️تعداد سنجش با دستگاه های پرتابل        ۵۹۴۶
⬅️تعداد نمونه برداری مواد غذایی                   ۹۶
⬅️تعداد نمونه برداری آب                         ۲۳۸
⬅️تعداد کلر سنجی                               ۲۴۳۶