اهم فعالیتهای نظارت و کنترل ویژه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۵ لغایت تاریخ ۱۴۰۳/۰۱/۰۵
❇️در راستای دستورالعمل ابلاغی وزرات بهداشت و درمان در خصوص نظارت و کنترل ویژه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۵ لغایت تاریخ ۱۴۰۳/۰۱/۰۵
✅اهم اقدامات به شرح ذیل می باشد:
⬅️تعداد بازدید از مراکز و اماکن تحت پوشش: ۸۸۷۱
⬅️ تعداد موارد پلمپ ۵۲
⬅️مقدار معدوم مواد غذایی ۴۰۷۹کیلو گرم
⬅️تعداد سنجش با دستگاه های پرتابل ۵۹۴۶
⬅️تعداد نمونه برداری مواد غذایی ۹۶
⬅️تعداد نمونه برداری آب ۲۳۸
⬅️تعداد کلر سنجی ۲۴۳۶