بازدید طرح ضربت از کارگاه های تولید کننده گز، سوهان و شیرینی
در راستای اجرای برنامه طرح سلامت نوروزی وآمادگی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی جهت ایام نوروز 8 نفرازکارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک اصفهان مورخ18 و 19 بهمن ماه 1401 از کارگاه های شیرینی پزی در محدوده تحت پوشش مراکز خدمات جامع سلامت دوطفلان، سودان، حضرت علی، شهید اول و زینبیه در قالب گروه های دونفره بازدید نمودند و برخوردهای قانونی لازم انجام گرفت و گزارش بازدیدها به شرح ذیل می باشد:
تعداد بازدید |
83 |
معدوم سازی خرده شیرینی غیر قابل مصرف و از قبل مانده |
345 کیلوگرم |
استفاده از دستگاه های پرتابل |
75 مورد |
کلر سنجی آب آشامیدنی |
32 مورد |
صدور اخطاریه غیر بحرانی جهت رفع نواقص |
9 مورد |
انجام نمونه برداری از خمیر کیک و شیرینی |
8 مورد |
کشف رنگ مصنوعی غیر مجاز |
90 قوطی |
صدور اخطار پلمپ به دلیل نواقص بحرانی |
4 مورد |
آموزش رعایت پروتکل های بهداشتی به متصدی و دانشجویان کارآموز بهداشت محیط |
83 مورد |