رفتن به محتوای اصلی
x

بازدید طرح ضربت از کارگاه های تولید کننده گز، سوهان و شیرینی

در راستای اجرای برنامه طرح سلامت نوروزی وآمادگی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی جهت ایام نوروز 8 نفرازکارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک اصفهان  مورخ18 و 19 بهمن ماه 1401 از کارگاه های شیرینی پزی در محدوده تحت پوشش مراکز خدمات جامع سلامت دوطفلان، سودان، حضرت علی، شهید اول و زینبیه در قالب گروه های دونفره بازدید نمودند و برخوردهای قانونی لازم  انجام گرفت و گزارش بازدیدها به شرح ذیل می باشد:

تعداد بازدید

83

معدوم سازی خرده شیرینی غیر قابل مصرف و از قبل مانده

345 کیلوگرم

استفاده از دستگاه های پرتابل

75 مورد

کلر سنجی آب آشامیدنی

32 مورد

صدور اخطاریه غیر بحرانی جهت رفع نواقص

9 مورد

انجام نمونه برداری از خمیر کیک و شیرینی

8 مورد

کشف رنگ مصنوعی غیر مجاز

90 قوطی

صدور اخطار پلمپ به دلیل نواقص بحرانی

4 مورد

آموزش رعایت پروتکل های بهداشتی به متصدی و دانشجویان کارآموز بهداشت محیط

83 مورد