برگزاری کمیته های واکسیناسیون ، آموزش و اطلاع رسانی کووید 19

برگزاری کمیته های واکسیناسیون ، آموزش و اطلاع رسانی کووید 19 در مرکز بهداشت شماره یک اصفهان با حضور دکتر راستین رئیس مرکز بهداشت ،معاون بهداشتی و مسئولین واحد های فنی و پشتیبانی، برگزار گردید

در ابتدا جناب آقای دکتر راستین  رئیس مرکز بهداشت شماره یک اصفهان بر اهمیت ایمن سازی آحاد جامعه در بیماری کووید اشاره نموده و براستفاده از تمامی ظرفیت ها در راستای خدمت رسانی  واکسیناسیون کووید 19به عزاداران حسینی در ایام تاسوعا و عاشورا تاکید کردند.  همچنین مقرر گردید در این ایام مراکز خدمات جامع سلامت نواب و ابن سینا در دوشیفت صبح و بعد از ظهر آماده خدمت رسانی به عزاداران حسینی باشند و با همکاری اورژانس 115 در مبادی ورودی میدان امام ایستگاه تزریق واکسیناسیون کووید 19 راه اندازی گردد.

در پایان در راستای آموزش و اطلاع رسانی و فراخوان  ویژه کارکنان دولت و سایر ارگان ها با رویکرد مشارکت بین بخشی مکاتبه لازم صورت گیرد.