جلسه " چالش های استفاده از رنگ های مصنوعی غیر مجاز در صنوف موادغذایی به مناسبت هفته پدافند غیر عامل
در تاریخ 1402/8/8 به مناسبت هفته پدافند غیر عامل، جلسه " چالش های استفاده از رنگ های مصنوعی غیر مجاز در صنوف موادغذایی" به دبیری مرکز بهداشت شماره یک اصفهان و با حضور ارگان های مدعو در سالن سایت تشکیل گردید. در این جلسه در خصوص تقلبات موادغذایی و اهمیت آن و استفاده بی رویه رنگ های مصنوعی در صنوف و چالش های موجود و راهکارهای پیشنهادی بحث و گفتگو و در پایان مدعوین نظرات خود را ارائه دادند و مقرر گردید مصوبات جهت طرح در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان با معاونت بهداشتی ارسال شود. ✾ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
روابط عمومی مرکز بهداشت شماره یک اصفهان✍️
➡️https://eitaa.com/beh1isfahan
➡️https://hlth1.mui.ac.ir/
✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ