رفتن به محتوای اصلی
x

خلاصه ی اهم اقدامات بهداشت محیط(14 لغایت 19 مرداد ماه)

خلاصه ی اهم اقدامات بهداشت محیط مرکزبهداشت شماره یک اصفهان درهفته ای که گذشت(14 لغایت 19مردادماه):                                                                                                                                

1-  پلمپ کارگاه دونات پزی- مرکز گلستان
2-  توقیف300 کیلوگرم خرما کپک زده و فاسد -مرکز ابن سینا
3-  پلمپ سردخانه لبنیات فروشی- مرکز علی ابن موسی الرضا(ع)
4-  توقیف و معدوم سازی 50 کیلوگرم غذای شب مانده و گوشت – مرکز زینبیه
5-  پلمپ واحد آبمیوه و بستنی- مرکز شهید رضائیان
6-  صدور اخطار تعطیل فست فود- مرکز شهید رضائیان
7-  توقیف 400 کیلو گرم ادویه جات مرکز دوطفلان
8-  پلمپ انبار نگهداری مواد غذایی- مرکز علی ابن موسی الرضا(ع) ✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
  روابط عمومی مرکز بهداشت شماره یک اصفهان✍️

➡️https://eitaa.com/beh1isfahan
➡️https://hlth1.mui.ac.ir/
✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ