طرح مدیریت سلامت و نظارت نوروزی از کارگاه های آجیل پزی
در راستای اقدامات کنترلی و نظارت بر کارگاههای آجیل پزی طبق سنوات قبل و بر اساس طرح مدیریت سلامت نوروزی مراکز عرضه محصولات غذایی کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک اصفهان از ابتدای بهمن ماه در قالب طرح ضربت و دو گروه نظارتی اقدام به بازرسی از کارگاههای آجیل پزی تحت پوشش نموده اند. قابل ذکر است این طرح تا ایام نوروز ادامه دارد و اقدامات انجام شده در 10روز ابتدای بهمن ماه به شرح ذیل می باشد :
تعداد بازدید از کارگاهها: 21 بازدید
تعداد بازدید از آجیل فروشی :42 بازدید
اخطار نواقص غیر بحرانی به کارگاه تولید آجیل: 5 مورد
مقدار مواد توقیفی : دو تن و نیم نمک فاقد مشخصات
اخطار پلمپ : 2 مورد
نمونه برداری مواد غذایی انجام گرفته: 8 مورد