رفتن به محتوای اصلی
x

طرح مدیریت سلامت و نظارت نوروزی از کارگاه های آجیل پزی

در راستای اقدامات  کنترلی و نظارت بر کارگاههای آجیل پزی طبق سنوات قبل و بر اساس طرح مدیریت سلامت نوروزی مراکز عرضه محصولات غذایی کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک اصفهان  از ابتدای بهمن ماه در قالب طرح ضربت و دو گروه نظارتی  اقدام به بازرسی از کارگاههای آجیل پزی  تحت پوشش  نموده اند. قابل ذکر است این طرح تا ایام نوروز ادامه دارد و اقدامات انجام شده در 10روز ابتدای بهمن ماه به شرح ذیل می باشد  :

تعداد بازدید از کارگاهها: 21 بازدید

تعداد بازدید از آجیل فروشی :42 بازدید

اخطار نواقص غیر بحرانی به کارگاه تولید آجیل: 5 مورد

مقدار مواد توقیفی : دو تن و نیم نمک فاقد مشخصات

اخطار پلمپ : 2 مورد

نمونه برداری مواد غذایی انجام گرفته: 8 مورد