طرح یک ماهه استانی نظارت بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی
طرح یک ماهه استانی نظارت بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی ساعت 9 صبح تاریخ 16/10/1402 کار خود را آغاز کرد.
کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک و دو اصفهان در قالب 10 اکیپ مشترک و 25 اکیپ مجزا بعنوان قطب اول استان در تاریخ 16/10/1402 طرح نظارت بر مراکز و اماکن حساس تهیه و توزیع مواد غذایی را شروع کردند که خلاصه این اقدامات به شرح ذیل گزارش میگردد.
اهم اقدامات:
1- غیر فعالسازی کامل و پلمپ واحد صنفی متخلف 5 مورد
2- کشف و معدوم سازی انواع نوشیدنی – گوشواره مرغ- مواد تاریخ گذشته و ... 250 کیلوگرم
3- انجام تست کلر سنجی در منطقه 150 مورد
4- نمونه برداری از از محصولات مشکوک 5 مورد
5- استفاده ار دستگاههای پرتابل سنجش 271 مورد
6- بازدید از مراکز تهیه و توزیع 260 مورد
7- صدور اخطار های کتبی بحرانی 5 مورد
8- صدور اخطار های کتبی غیر بحرانی 52 مورد
9- باردید مراکز بین راهی 5 مورد