رفتن به محتوای اصلی
x

طرح یک ماهه استانی نظارت بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی

طرح یک ماهه  استانی نظارت بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی ساعت 9 صبح تاریخ 16/10/1402 کار خود را آغاز کرد.
کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک و دو اصفهان در قالب 10 اکیپ مشترک و 25 اکیپ مجزا بعنوان قطب اول استان در تاریخ 16/10/1402 طرح نظارت بر مراکز و اماکن حساس تهیه و توزیع مواد غذایی را شروع کردند که خلاصه این اقدامات به شرح ذیل گزارش میگردد.
اهم اقدامات:
1-  غیر فعالسازی کامل و پلمپ واحد صنفی متخلف       5  مورد
2-  کشف و معدوم سازی انواع نوشیدنی – گوشواره مرغ- مواد تاریخ گذشته و ...                                            250 کیلوگرم
3-  انجام تست کلر سنجی در منطقه                                 150 مورد
4-  نمونه برداری از از محصولات مشکوک                        5 مورد
5-  استفاده ار دستگاههای پرتابل سنجش                        271 مورد
6-  بازدید از مراکز تهیه و توزیع                                          260 مورد
7-  صدور اخطار های کتبی بحرانی                                    5 مورد
8-  صدور اخطار های کتبی غیر بحرانی                             52 مورد
9-  باردید مراکز بین راهی                                                  5 مورد