طرح یک ماهه استانی نظارت بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی حساس توسط کارشناسان بهداشت محیط
♦️طرح یک ماهه استانی نظارت بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی حساس توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک و دو اصفهان بعنوان قطب اول استانی در منطقه شماره یک اصفهان از تاریخ های ۱۴۰۲/۱۱/۰۱
تا۱۴۰۲/۱۱/۰۳به شرح ذیل گزارش میگردد.♦️
✅اهم اقدامات:
1- تعداد بازدید از مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی مورد149
2- غیر فعالسازی و پلمپ واحد صنفی متخلف 2 مورد
3- کشف و معدوم سازی انواع نوشیدنی – گوشواره مرغ- مواد تاریخ گذشته و ... 758کیلوگرم
4- انجام تست کلر سنجی در منطقه 136 مورد
5- نمونه برداری از از محصولات مشکوک 6 مورد
6- استفاده ار دستگاههای پرتابل سنجش 75 مورد
7- صدور اخطار های کتبی بحرانی و غیر بحرانی 8مورد