رفتن به محتوای اصلی
x

طرح یک ماهه استانی نظارت بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی حساس توسط کارشناسان بهداشت محیط

♦️طرح یک ماهه استانی نظارت بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی حساس توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک و دو اصفهان بعنوان قطب اول استانی در منطقه شماره یک اصفهان از تاریخ های  ۱۴۰۲/۱۱/۰۱
تا۱۴۰۲/۱۱/۰۳به شرح ذیل گزارش میگردد.♦️

✅اهم اقدامات:
1-  تعداد بازدید از مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی                   مورد149                             
2-  غیر فعالسازی و پلمپ واحد صنفی متخلف                       2  مورد
3-  کشف و معدوم سازی انواع نوشیدنی – گوشواره مرغ- مواد تاریخ گذشته و ... 758کیلوگرم
4-  انجام تست کلر سنجی در منطقه                                      136 مورد
5-  نمونه برداری از از محصولات مشکوک                            6 مورد
6-  استفاده ار دستگاههای پرتابل سنجش                                 75 مورد
7-  صدور اخطار های کتبی بحرانی  و  غیر بحرانی                  8مورد