رفتن به محتوای اصلی
x

نظارت و کنترل واحدمهندسی بهداشت محیط بر کارگاههای منطقه حتم آبادمرکز قهجاورستان

  بر اساس بازدید مورخ۱۰/۱۴/ ۱۴۰۱ کارشناسان بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت قهجاورستان از کارگاه های منطقه حتم آباد که شامل کارگاه نان لواش، تولید فلافل، کارگاه شستشوی سبزیجات، کارگاه های نبات سازی و سوهان پزی بود ،ضمن کنترل موازین بهداشتی این کارگاه ها ،از مواد اولیه و محصولات تولیدی نمونه برداری انجام گرفت و به آزمایشگاه مواد غذایی اداره نظارت بر غذا و دارو جهت کنترل کیفیت و مطابقت با استاندارد ارسال گردید. در این بازدید یک کارگاه شستشوی سبزیجات که به دلیل تخلفات پی در پی تعطیل گردیده بود و پس از اقدامات قانونی لازم در حال رفع نواقص بهداشتی برای گرفتن مجوز بهره برداری مجدد بود ،نظارت گردید و مقرر شد پس از رفع کامل نواقص جهت اقدامات قانونی بعدی به مرکز مراجعه نماید.