رفتن به محتوای اصلی
x

نظارت و کنترل پروتکل های بهداشتی در ایام تاسوعا و عاشورای سرور و سالار شهیدان

در راستای جلوگیری از شیوع کووید 19 و تامین سلامت شهروندان در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی پنج تیم دو نفره از کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک اصفهان در قالب تیم های دو نفره در شیفت های صبح، عصر و شب ضمن بازدید و کنترل پروتکل های بهداشتی در بین عزاداران هیات های مذهبی به کنترل و ضرورت رعایت الزامات بهداشتی در بین موکب ها، ایستگاه های صلواتی، آشپزخانه های محل طبخ نذورات و کنترل مواد اولیه مصرفی در غذاهای نذری پرداختند و در این نظارت ها تذکرات لازم در خصوص استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری مناسب در فضای بسته و اجتماعات ارائه گردید.