هفته ارتقا بهداشت مدارس(۱-۷اردیبهشت ماه):

سلامت جامعه درگرو سلامت کودکان و نوجوانان است و سنگ بنای بیشتر بیماری‌ها از ابتدای زندگی گذاشته می‌شود به همین دلیل همه کشورها جهت نیل به اهداف بهداشتی مورد انتظار خود اقداماتی را در مدارس و در سطح ملی پیش‌بینی می‌کنند، از سویی دیگر نهاد آموزش‌ و پرورش پس از خانواده مهم‌ترین نقش را در سلامت دانش‌آموز ایفا می‌کند. دانش‌آموز در مدرسه علاوه بر یادگیری مهارت خواندن و نوشتن، اطلاعات، نگرش‌ها و رفتارهای جدید را می‌آموزد.
مـدارس بـه عنـوان پایگـاهی گسـترده، نقش مهمی در انتقـال اطلاعـات بهداشـتی بـه افراد، خـانواده هـا و جامعـه بـه عهـده دارنـد و سازمان بهداشت جهانی، بهداشت مدارس را یکی از چهار حلقه تشکیل دهنده طیف کمی خدمات اجتماعی و بهداشتی جوامع پیشرفته دانسته و آن را به عنوان رکنی بنیادي و سلامت ساز در مجموعه مسائل بهداشت عمومی کشورهاي رو به رشد شمرده است.
🌺🌺🌺فرارسیدن هفته بهداشت مدارس گرامی باد.🌺🌺🌺