رفتن به محتوای اصلی
x

پلمپ و غیر فعال سازی یک واحد رستوران و فست فود به دلیل تخلفات بهداشتی متعدد

پلمپ و غیر فعال سازی یک واحد رستوران و فست فود به دلیل تخلفات بهداشتی متعدد

در مورخ ۱۴۰۳/۱/۲۱،کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک در معیت کارشناسان اداره تعزیرات ،دامپزشکی ،اتاق اصناف در راستای اجرای قوانین و با هدف انطباق وضعیت بهداشتی مراکز با ضوابط و دستور العمل های جاری از یک واحد صنفی بازدید بعمل آوردند، این مرکز به دلیل وجود نواقص بهداشتی متعدد از جمله عدم رعایت زنجیره گرما وسرمای مناسب مواد غذایی،استفاده از رنگ غیر مجاز،عدم رعایت بهداشت فردی وتجهیزات و استفاده از مواد غذایی فاقد مشخصات  پلمپ گردید ،هم چنین مقدار ۱۰۵ کیلوگرم مواد غذایی فاسد  معدوم گردیده و ۳۰۰ کیلو گرم مرغ فاقد مشخصات  نمونه برداری  و تا حصول نتیجه توسط کارشناسان  اداره دامپزشکی توقیف گردیده است.  
در پایان گزارش نهایی تکمیل  وجهت سیر مراحل قانونی به ستاد شهرستان ارسال گردید