پلمپ یک واحد کارگاه شست وشوی سبزیجات
پلمپ یک واحد کارگاه شست وشوی سبزیجات
در روز چهارشنبه مورخ1403/03/22,کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک در راستای اجرای قوانین و باهدف انطباق وضعیت بهداشتی مراکز با ضوابط و دستورالعمل های جاری از یک واحد کارگاه شست وشوی سبزیجات بازدید بعمل آوردند این مرکز به دلیل وجود نواقص متعدد بهداشتی ازجمله عدم رعایت بهداشت محل ، عرضه آبلیموی کپک زده ،عدم رعایت چرخه ی صحیح شست وشوی سبزیجات و به کارگیری کارگر اتباع ، پلمپ گردید.
گفتنی است حجم محموله بالغ بر 600 کیلوگرم آبلیموی کپک زده گزارش می گردد که با تنظیم صورت جلسات توقیف گردید.
درپایان گزارش نهایی تکمیل و جهت سیر مراحل قانونی به ستاد ارسال گردید