رفتن به محتوای اصلی
x

پلمپ یک واحد کارگاه شست وشوی سبزیجات

پلمپ یک واحد کارگاه شست وشوی سبزیجات

در روز چهارشنبه مورخ1403/03/22,کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک در راستای اجرای قوانین و باهدف انطباق وضعیت بهداشتی مراکز با ضوابط و دستورالعمل های جاری از یک واحد کارگاه شست وشوی  سبزیجات  بازدید بعمل آوردند این مرکز به دلیل وجود نواقص متعدد بهداشتی ازجمله عدم رعایت بهداشت محل ، عرضه آبلیموی کپک زده ،عدم رعایت چرخه ی صحیح شست وشوی سبزیجات و به کارگیری کارگر اتباع ،  پلمپ گردید.

گفتنی است حجم محموله بالغ بر 600 کیلوگرم آبلیموی کپک زده گزارش می گردد که با تنظیم صورت جلسات توقیف گردید.                                                                                          

درپایان گزارش نهایی تکمیل  و جهت سیر مراحل قانونی به ستاد ارسال گردید