کشف و توقیف بیش از 800 کیلو گرم مواد پروتئینی مشکوک به فساد در اماکن بین راهی
در تاریخ 24/12/1401 کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک اصفهان حین بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن بین راهی از یک رستوران بازدید و بیش از 800 کیلوگرم مواد پروتئینی مرغ و گوشت در فریزر رستوران، به دلیل نگهداری در شرایط نامناسب تغییر رنگ داده شده و مشکوک به فساد در سردخانه رستوران کشف و توقیف گردید و در همین راستا و جهت اجرای قوانین ، با کارشناسان دامپزشکی جهت اعلام نظر هماهنگی ها لازم انجام گرفت.