برگزاری جلسه ی آموزشی با حضور رابطین ادارت

در تاریخ ۱۴۰۲/۰۳/۰۹ جلسه ی آموزشی با حضور رابطین ادارت مرکز بهداشت شماره ی یک اصفهان در مرکز خدمات جامع سلامت نواب صفوی برگزار گردید.

در این جلسه ابتدا سرکار خانم آقابابایی در مورد احیاء کودکان و معرفی بانک شیر مادر و در ادامه جناب آقای مهندس شفیعی کارشناس بهداشت محیط در خصوص سامانه ی شکایات مردمی ۱۹۰ توضیحات لازم را ارائه نمودند. همچنین در جهت حفظ و ارتقاء سطح  سلامت جامعه درخواست شد در صورت مشاهده ی هرگونه تخلف بهداشتی موارد از طریق تلفن ۱۹۰ اعلام شود تا توسط بازرسان بهداشت محیط در اسرع وقت بررسی و پیگیری گردد.

سپس نکات لازم در رابطه با خودمراقبتی سازمانی توسط کارشناس آموزش و ارتقاء سلامت سرکار خانم قاسمی به رابطین محترم یادآوری شد.

در پایان بسته ی آموزشی ، شامل پوستر اندازه گیری فشار خون، جوانی جمعیت، پفلت بیماری فشارخون و سی دی معرفی بانک شیر مادر توزیع گردید.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

✍️ روابط عمومی مرکز بهداشت شماره یک اصفهان